Вибори до Львівської райради: проходять п'ять партій, перемагає "Європейська Солідарність"

Партія п'ятого президента України Петра Порошенка набрала найбільше голосів у всіх радах на Львівщині.

Про результати виборів, зокрема і до Львівської районної ради, повідомив під час брифінгу у Львові народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка, інформує "Еспресо.Захід".

"Попередньо, на виборах до Львівської районної ради перемагає "Європейська Солідарність", з результатом майже 35%, об'єднання "Самопоміч" – 14,5%, "Голос" – майже 10%, ВО "Свобода" – 7%, "Слуга Народу" – трохи більше 5%", – розповів політик.

Також він відзначив, що остаточні результати виборів і особливо показники підтримки "Слуги народу", будуть відомі лише після розслідування зловживань, які були виявлені в ході голосування на користь партії влади.

"Ми маємо зараз відкриту кримінальну справу про порушення у одному з районів області і лише після розслідування ми зможемо отримати кінцевий результат", – заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, також під час брифінгу було оприлюднено результати виборів до Львівської міської та обласної ради, де впевнено перемагає партія "Європейська Солідарність".

Крім цього, за результатами паралельного підрахунку голосів, Олег Синютка повідомив, що відрив від чинного керівника міста на виборах голови Львівської ОТГ скоротився до 8%.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.