Львівщина налагоджуватиме франко-українську співпрацю у галузі відновлюваної енергетики

Голова Львівської ОДА зустрівся з керівницею з розвитку міжнародних проектів компанії "Тріба Енерджі" Юлією Лев.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації, передає "Еспресо.Захід". 

“Львівщина - це саме та область, яка може конкурувати із багатьма країнами у різних сферах. Розвиток та підтримка відновлюваної енергетики є однієї із складових Стратегії розвитку нашого регіону у період до 2027 року. Нам завжди приємно зустрічати іноземні компанії і допомагати їм у втіленні їхніх проектів. Ми ще раз наголошуємо, що є тим регіоном, де безпечно та комфортно для бізнесу”, - зазначив Максим Козицький.

Як зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда, найкращим прикладом ефективності співпраці стануть реалізовані проекти та створення нових робочих місць на Львівщині.

Управлінням інвестиційної політики Львівської ОДА буде надано належний супровід в реалізації цього інвестиційного проекту. Так, на супроводі на обласному та районному рівнях перебуває понад 550 інвестиційних проектів.

“Ми дуже впевнено працюємо на французькому ринку, маємо сильну технічну компетенцію. Зараз у компанії є проект, який ми б хотіли реалізувати у вашому регіоні. Це, зокрема, будівництво нової СЕС. На цьому етапі ми вивчаємо його рентабельність. Я переконана, що Львівщина - один із тих регіонів, який буде найсприятливішим для його реалізації проекту”, - наголосила Юлія Лев.

Довідково.

Tryba Energy - компанія-розробник, яка працює у секторі відновлюваної енергетики з 2008 року. Вона є дочірньою компанією групи Atrya, а також лідером у секторі європейських рішень для дому та зосереджена на ринку сонячної енергії в Європі та Африці.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.