Унаслідок ДТП на Березнівщині троє осіб — у реанімації

Про дорожньо-транспортну на вулиці Центральній у селі Новий Моквин Рівненської області о 22:30 вчора, 25 жовтня, до поліції повідомили медики.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області, передає "Еспресо.Захід". 

"Слідчо-оперативна група встановила, що 25-річний водій автомобіля "ВАЗ-2109" на заокругленій ділянці дороги, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини із подальшим перекиданням транспортного засобу", - йдеться в повідомленні. 

Унаслідок ДТП водія та трьох пасажирів доставили до лікарні. У кермувальника та 24-річного пасажира — жителів села Грушівка, медики діагностували політравми, черепно-мозкові травми, травми живота та грудної клітки. У 19-річного пасажира — жителя села Грушівська Гута — закрита черепно-мозкова травма, травма живота. 

Іще один пасажир — 17-річний житель села Грушівська Гута, в автопригоді не травмувався. Після надання медичної допомоги його відпустили.  

Слідчі Березнівського відділення поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал