Пластуни обрали керівницею осередку Львова Анастасію Слюсаренко

Анастасія Слюсаренко переобрана керівницею осередку Пласту у Львові на період 2020−2021 роки.

За відповідне рішення пластуни проголосували під час загального збору осередку Пласту у Львові, передає "Еспресо.Захід". 

"Пласт у Львові мав неймовірний виклик – це життя в період карантину та обмежень через коронавірус. Багато наших планів довелося підкоригувати. Більшість традиційних для Пласту подій – табори, вишколи, мандрівки довелося скасувати. З іншого боку, нам вдалося частково перевести пластування в онлайн, а також повернутися до сходин та невеликих таборів, однак з обмеженнями. Сподіваюсь, наступний рік буде більш безпечним з точки зору боротьби з вірусом", – прокоментувала пластунка Анастасія Слюсаренко.

Важливим пріоритетом в діяльності Пласту залишається безпека. Серед інших пріоритетних напрямків також: залучення волонтерів до виховництва в Пласті, а також довготермінова фінансова стабільність.

"Цього року коронавірус негативно вплинув на можливість волонтерів проводити заняття з дітьми. Однак, охочих вступити до організації багато, тож залучення нових виховників – це для нас залишається викликом на цей рік", – додала Анастасія Слюсаренко.

Заступником станичної пластунки обрали старшопластуна Ярослава Булишина. Більше рішень та голосувань за підсумками ЗЗС повідомлять згодом.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал