Львів дав найбільшу в Україні підтримку партії "Європейська Солідарність", - Петро Адамик

За попередніми результатами вона становить близько 30%, що є найкращим показником серед всіх обласних центрів.

Про це на своїй фейсбук-сторінці, опираючись на дані екзит-полу "Студії Савіка Шустера", повідомив депутат Львівської міської ради та лідер міського списку партії "Європейська Солідарність" Петро Адамик, інформує "Еспресо.Захід".

"Друзі, я думаю, попередні результати виборів до Львівської міської ради ви всі вже бачили. Якщо ні, то коротко нагадаю про найважливіше: переконлива перемога та перше місце "Європейської Солідарності" на виборах до Львівської міської та Львівської обласної рад. І кандидат від ЄС Олег Синютка – в другому турі виборів міського голови Львова.

Я дякую перш за все львів’янам – свідомим, активним, патріотичним. Тим, які попри черги на дільницях, коронавірус, складність виборчої системи – все ж прийшли і зробили свій вибір. Це вартує поваги", - зазначив Петро Адамик.

Читайте також: "Львів'яни винесли вирок місцевій владі слуг "Слуг народу", - Олег Синютка

Також він надав дані з опитування, проведеного на замовлення "Студії Савіка Шустера", де чітко видно, що Львів найбільше з-поміж великих міст України віддав голосів партії ЄС. Показник підтримки львів’ян партії Петра Порошенка становить 30%. На другому місці Київ, де за ЄС проголосували 17,8% виборців. І на третьому – Одеса, з показником у 12,3%.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.