"Львів'яни винесли вирок місцевій владі слуг "Слуг народу", - Олег Синютка

Політик називає винуватців колапсу, який відбувався на виборчих дільницях у Львові.

Кандидат від "Європейської солідарності" Олег Синютка подякував львів’янам за недопущення реваншу провладної партії в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Я хотів би подякувати львів’янам. Люди прийшли, щоб не допустити реванш. Бо що ми зараз маємо? Тут і слуги, і там слуги "Слуг народу". Я позавчора попереджав одного з очільників області, що якщо ви далі будете займатися підготовкою до фальсифікацій у Львові, то так далі не піде. Мені видалося, що цієї розмови достатньо, мою позицію зрозуміли", - зазначив Олег Синютка.

Політик називає винуватців колапсу, який відбувався на виборчих дільницях у Львові.

"Голова ДВК від чинної місцевої влади йде порушує виборче законодавство, бо він в той же час балотується до районної ради від іншої політичної партії і є діючим кандидатом у депутати. Це одне із невеликих порушень. Тут все чорним по білому писано. Такі порушення можна кваліфікувати як порушення закону і ще дуже багато такого повилазить. За це повинна бути відповідальність. Або оце псевдоопитування, яке розпочала центральна влада, щоб підтягнути слуг. Так вони уже нікуди не підтягнуться! Бо вони впали уже так низько, що їм нічого уже не допоможе! Принаймні, у Львові. Це 100%! Або місцева влада, яка створила довжелезні черги, щоб випробувати терпіння і громадянську позицію львів’ян. Як можна було додаткових кабінок, не організувати процес так, щоб люди не стояли під дощем? Не хочу полемізувати з рейтинговими агенціями - 38 чи 40%, але хочу сказати одне: львів'яни винесли вирок місцевій владі слуг "Слуг народу". Понад 60% не будуть миритися з тим, що є", - резюмував Олег Синютка.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.