У Рівному вночі підпалили автомобіль учасника виборчих перегонів

Поліцейські розслідують факт підпалу.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає Еспресо.Захід.

Інформацію про те, що на вулиці Клима Савури в Рівному горить автомобіль, поліцейські отримали сьогодні, 24 жовтня, близько четвертої години ранку.

На місці події правоохоронці з’ясували, що транспортний засіб Mercedes-Benz CLS 350 належить 44-річному рівнянину – директорові комунального підприємства та кандидатові у депутати до обласної ради. Легковик був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання власника.

Як повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, рятувальники локалізували пожежу приблизно за п'ять хвилин після того, як прибули на місце. Жертв і постраждалих немає. Вогнем знищено бампер і моторний відсік автомобіля, втім загалом транспортний засіб 2012 року випуску вдалося врятувати.

Із місця події криміналісти вилучили пластмасову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал