"Садовий вважає, що Україна програла війну. Але що особисто він зробив, щоб її виграти?" – Михайло Забродський

Герой України, легендарний генерал Михайло Забродський прокоментував скандальну заяву міського голови Львова Андрія Садового про те, що Україна програла війну з Росією.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Серйозні інституції, авторитетні експерти, не говорячи вже про військове командування, не беруть на себе сміливість до таких відверто капітулянських заяв. Якщо пан Садовий вважає, що він програв, то що він зробив для того, щоб виграти цю війну, як громадянин?

Про це заявив Герой України, генерал-лейтенант ЗСУ, народний депутат від "Європейської Солідарності" Михайло Забродський на спільній пресконференції з кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Олегом Синюткою у Львові, у п’ятницю, 23 жовтня, у відповідь на заяву чинного міського голови від 26 березня 2014 року про те, що Україна програла війну Росії.

Фото: пресслужба "Європейської Солідарності"

"Що він зробив, щоб виграти війну як громадянин? Може, провів 5 років на лінії зіткнення, чи виконав свій громадянський обов’язок у лавах Збройних сил чи добровольчих формувань? Сидіти на відстані майже тисячу кілометрів від лінії зіткнення і розвішувати політичні ярлики – завжди простіше. Порядна людина так не вчинить, а відповідальний політик так ніколи не робить, бо за заявою завжди має бути дія – програв, капітулюй", – сказав Михайло Забродський.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал