На Рівненщині у двох пожежах загинули п’ятеро людей

Найімовірніше, причиною обох займань стало необережне поводження з вогнем.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Рівненській області, передає "Еспресо.Захід".

Повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Переброди Дубровицького району рятувальники отримали 23 жовтня о 00:12 на спецлінію "101".

На місце виклику вирушило чергове відділення бійців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубровиця, вогнеборці місцевої пожежної команди села Милячі Дубровицького району та працівники Дубровицького лісового господарства на пожежній автоцистерні.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники з’ясували, що вогонь встиг повністю охопити дерев'яний житловий будинок. О 01:40 пожежу локалізували, а о 03:55 ліквідували.

Під час розбору згорілих конструкцій будинку рятувальники виявили три тіла. Як згодом з'ясували, загиблими виявилися два рідні брати, 1950 та 1953 років народження (пенсіонери) та син одного з них, 1984 року народження.

Вогонь знищив покриття, перекриття, меблі та речі домашнього вжитку дерев'яного будинку.

Ймовірна попередня причина пожежі – куріння в ліжку. Проте всі обставини пожежі з’ясовує оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області

Тіла ще двох чоловіків виявили під час ліквідації пожежі в Рівному.

Повідомлення про займання до рятувальників надійшло 23 жовтня о 05:46 на спецлінію "101". Пожежа трапилася в житловому одноповерховому двоквартирному будинку на вулиці Центральної ради в Рівному.

На місце виклику скерували два чергові відділення вогнеборців 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин міста, а також співробітників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області.

Прибувши за адресою, рятувальники з’ясували, що займання виникло в одній з кімнат квартири будинку. О 06:13 пожежу було локалізовано, а о 06:25 ліквідовано.

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла двох чоловіків 1980 року народження, тимчасово непрацюючих.

Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті. Наразі з’ясовують, що стало причиною пожежі та загибелі людей.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал