Обрано голову Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

Комісію очолив учасник бойових дій Іван Рудий.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, передає "Еспресо.Захід".

"Іван Рудий обраний на посаду голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Він має досвід та знання у сфері менеджменту, міжнародних відносин та фінансів. Учасник бойових дій. Входив до складу національної збірної України на "Іграх Нескорених" в Нідерландах", – написав Олег Немчінов.

Як пояснив урядовець, було проведено добір на вакантні посади Голови та шістьох членів комісії. Взяти участь у доборі виявили бажання 378 осіб. До співбесіди допустили 42, із них 20 осіб подали документи на зайняття вакантної посади голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, 32 особи – на вакансії членів комісії. Деякі кандидати подавали документи одночасно на кілька вакансій.

За підсумками співбесід також було призначено на посади членів комісії Олену Водолажко та Євгена Гетьмана.

Олена Водолажко – адвокат, член Асоціації правників України, має значний досвід роботи у державних органах, а також досвід співпраці з державними регуляторними органами щодо розробки та впровадження регуляторних актів.

Євген Гетьман має досвід у напрямі міжнародної співпраці у тому числі з НАТО (координатор міжнародних проектів), досвід роботи у регуляторних органах та досвід керівництва комунальними та приватними підприємствами.

На інші посади членів Комісії оголошено додатковий добір.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал