Львівські блогери вийшли з онлайну – щоб прибрати місто

Відбулася традиційна толока на стадіоні "Торпедо".

Львівські блогери - за чистоту міста. Не лише віртуально, а й реально. Днями вони вийшли з онлайну в офлайн – і приєдналися до соціально важливої справи – прибирання Львова, а саме щорічної толоки на стадіоні "Торпедо".

Ця толока уже традиційна – п’ятий рік поспіль її організовує громадський діяч, засновник онлайн-ком'юніті "Слово молоді"Віталій Свіщов. До слова, коли таке прибирання відбулося вперше, зі стадіону було вивезено кілька десятків вантажівок сміття.

Блогери Роксолана Кравчук, Таня Шишкова, Лола, Назар Белен та інші – це львів’яни, які у соцмережах для багатьох є прикладом, особливо для молоді. Долучившись до толоки на "Торпедо", ці лідери думок продемонстрували своїм підписникам, як важливо піклуватися про місто, бути відповідальним і небайдужим.

"Ранок і толока на стадіоні "Торпедо"! Людей було вдосталь, аби швидко і красиво прибрати територію. Чесно, вперше брала участь, і тепер, при нагоді, братиму ще! Дякую, що організовуєте такі дійства, та дбаєте за добробут міста, і знаю, що це вже не вперше", - написала Роксолана Кравчук.

Блогери взяли до рук граблі, вила, лопати – і за лічені години прибрали стадіон. Опісля яскраво висвітлили це на своїх сторінках, загальне охоплення аудиторії яких близько 100 тисяч користувачів мережі.

"Ми не піаримось на толоці, і не здобуваємо славу! – написав на своїй сторінці у фейсбук організатор толоки на стадіоні "Торпедо" Віталій Свіщов. - А закликаємо підписатися на сторінку, щоб ви завжди були в курсі класних подій і могли долучитися. Разом ми можемо робити ще більше добрих справ для природи, екології та нашого чудового міста!".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.