Фонд держмайна виставив на продаж ще два спиртзаводи

Обидва підприємства розташовані на Тернопільщині.

Фонд держмайна продовжує розпродаж підприємств, що входять до складу "Укрспирт". На торги виставили Марилівський та Козлівський спиртзаводи. Аукціони заплановані на 12 та 13 листопада. Про це повідомляє пресцентр Фонду держмайна України, передає "Еспресо.Захід".

Стартова ціна Марилівського місця провадження діяльності та зберігання спирту  (Чортківський район Тернопільської області) - 54,7 млн грн. Лот складається з я з1518 найменувань будівель, обладнання та рухомого майна.

За Козлівський спиртзавод, що розташований всього за 30 км від Тернополя, планують виручити меншу суму. Стартова ціна підприємства 37,6 млн грн.

Перша приватизація в рамках затвердженої КМУ "Програми реформування та розвитку спиртової галузі на 2020-2023 роки" відбулася 15 жовтня. З молотка пустили Немирівський спиртзавод  ДП "Укрспирт". Його виставили на продаж  за стартовою ціною 49,5 млн грн.  Придбало спиртзавод за 55 мільйонів ТОВ "ЛВН Лімітед", засновником якого є компанія "Неміроф інтеллектьюал проперті істеблішмент", зареєстрована у Ліхтенштейні. До слова, ТОВ "ЛВН Лімітед" було єдиним учасником аукціону.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал