COVID-19 у Західній Україні: за добу найбільше хворих виявили на Буковині

Натомість на Львівщині й надалі найбільша загальна кількість хворих і померлих у регіоні.

Такі дані містить система моніторингу поширення епідемії коронавірусу РНБО, передає "Еспресо.Захід".

Так, у Львівській області загальна кількість хворих на ранок 19 жовтня становить 25 103 особи. З них у 259 коронавірус підтвердили впродовж минулої доби.

У Чернівецькій області виявлено 17 866 хворих, у 411 з них хворобу підтвердили протягом доби.

Тернопільська область – на третьому місці в регіоні, тут виявлено 17 503 хворих, у 142 з них недугу підтвердили минулої доби.

В Івано-Франківській області загальна кількість хворих становить 16 766 осіб, у 186 з них COVID-19 виявили протягом доби.

У Рівненській області виявлено 16 034 хворих, 152 з них додалися протягом доби.

У Закарпатській області зафіксували 11 825 хворих, за добу коронавірус підтвердили у 89 з них, що є найменшою кількістю нових випадків коронавірусу протягом доби в регіоні.

У Волинській області натомість найменша загальна кількість хворих – 10 986 осіб. У 156 з них коронавірус виявили минулої доби.

Щодо летальних випадків, то найбільше смертей унаслідок ускладнень коронавірусної інфекції протягом доби підтвердили на Львівщині – 10. У Тернопільській області впродовж доби померло від коронавірусу шестеро людей, в Івано-Франківській, Чернівецькій і Рівненській – по чотири людини, в Закарпатській – двоє, у Волинській – одна.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал