У Брюховичах біля Львова у власному домі вбили бізнесмена

Учора, 15 жовтня, у селищі Брюховичі, що входить до складу Львівської ОТГ, вбили бізнесмена Мечислава Жеребецького.

Інформацію про це кореспондентові "Еспресо.Захід" підтвердили в поліції Львівської області.

"Факт злочину мав місце. Поліція готує офіційне повідомлення", - зазначили у пресслужбі правоохоронців.

Як повідомило видання "Діло", йдеться про Мечислава Жеребецького, якого вбили у власному домі в селищі Брюховичі, що входить до складу Львівської ОТГ.

"Учора, 15 жовтня, близько 22:00 троє невідомих осіб у балаклавах через незачинені вхідні двері проникли в будинок, сильно побили бізнесмена, в результаті чого останній помер. Його дружину зв’язали, залишивши її в альтанці, та покинули будинок. Правоохоронці отримали виклик близько 01:00 16 жовтня", - йдеться в інформації видання.

Фото: Національна поліція Львівщини

Також з власних джерел журналісти повідомили, що напередодні Мечислав Жеребецький продав нерухомість і вдома в нього було близько 180 тисяч доларів США.

Мечислав Жеребецький є власником декількох компаній, зокрема у сфері будівельного бізнесу. Йдеться про ЖК "Брюховель", що займається зведенням котеджів у селищі.

Згодом на фейсбук-сторінці поліції розмістили офіційне повідомлення, де повторили, попередньо відому, інформацію, зазначивши, що до розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Також правоохоронці попросили усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити зловмисників, надавати її на лінію 102.

Фото: Національна поліція Львівщини

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.