Музиканти та музичні менеджери мають шанс на якісне навчання

Організація "Unbeaten Path" пропонує їм безкоштовно здобути дуже потрібні знання.

7 днів – від  19 по 25 жовтня – по годині щодня триватиме практичний онлайн-курс для музикантів та музичних менеджерів зі всієї України "Do U Speak Music". Йдеться про можливість покращити знання з англійської мови, дізнатись корисну інформацію про практичний менеджмент та маркетинг у музиці, а також стати активним учасником української та міжнародної музичної спільноти, з посиланням на організаторів цього курсу  інформує  "Еспресо.Захід".

Властиво, мова про інтерактивні відеолекції, де музикантки-блогерки Анастасія Войтюк та Ірина Лобанюк англійською мовою розкривають найбільш актуальні теми для сучасних музикантів, а це про брендування, рекламу, роботу із соціальними мережами, пошук коштів для гурту, відомі музичні онлайн-платформи, організацію турів та онлайн -онцертів, а також краудфандинг у музиці.

"У час карантину активна концертна діяльність поставлена на паузу, а більшість музикантів змушені шукати нові, сподіваємося, тимчасові види діяльності та заробітку. Для багатьох час карантину став простором для навчання і здобуття нових навичок. Величезна кількість інформації для музикантів в інтернеті є англійською мовою, та не всі артисти володіють нею на необхідному рівні. Ми поставили собі за ціль зібрати важливі теми для музикантів і познайомити їх з ключовими музичними термінами/словами англійською мовою. Для цього ми обрали формат блогу. У вільній атмосфері ми спілкуємось англійською про стрімінгові платформи, брендування та інші теми, показуємо на екрані важливі слова, подаємо словничок та транскрипт тексту і найважливіші лінки на міжнародні ресурси,” -  розповідає засновниця курсу Анастасія Войтюк.

Організатори також інформують, що  протягом карантину вони вже провели 3 онлайн-курси з ефективного менеджменту та маркетингу у музиці, слухачами яких стали понад 100 людей з різних куточків України, а також з Італії та Німеччини. Серед випускників курсів музиканти та менеджери відомих українських та закордонних колективів, а також відомі викладачі: Rockocko (Львів), ХАС, Оксана Герасименко (Львів), Шпилясті Кобзарі (Київ), GANNA (Берлін),  Harmata (Київ), Granat (Львів), BusiCama (Харків), Варйон (Київ) та інші.

Курс відбувається на платформі Школи музичного менеджменту та маркетингу "Music Up", і є проектом організації "Unbeaten Path", що вже третій рік поспіль проводить фестиваль сучасної бандури "Lviv Bandur Fest" та є організатором різних фестивальних та освітніх заходів у різних напрямках мистецтва. Також варте уваги те, що курс відбувається за підтримки Українського Культурного Фонду і є для учасників безкоштовним.

(більше інформації - тут http://musicup.in.ua/)

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал