Одужалий Петро Порошенко невдовзі приїде до Львова, – Турчинов

А сьогодні він має виступити онлайн в ефірі програми "Великий Львів".

Про це повідомили Олександр Турчинов та Олег Синютка під час пресконференції у Львові, інформує "Еспресо.Захід".

"Петро Порошенко – це людина з величезною волею і я переконаний, він повністю переможе цю хворобу. Навіть, коли була найбільша криза у його стані здоров'я, він був постійно на зв'язку і безперервно працював. Наскільки я знаю, його стан вже покращується. І, сподіваюсь, найближчим часом він не лише вийде на роботу, але й приїде до Львова", - розповів голова виборчого штабу "Європейської Солідарності" Олександр Турчинов.

І хоча він сам поки не може їздити регіонами, але сьогодні мав би включитись онлайн у розмову на програмі "Великий Львів".

"Ми просили у Петра Порошенка, щоби він сьогодні у програмі "Великий Львів" знайшов час для включення в ефір. І тоді він сам може сказати про те, що стосується його здоров'я і його планів", - поінформував народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка.

Нагадаємо, Петро Порошенко повідомив про те, що захворів на коронавірус 29 вересня. 3 жовтня Марина Порошенко розповіла, що його госпіталізували у одну з київських лікарень. Сьогодні, 13 жовтня, лідер "Європейської Солідарності" заявив, що отримав негативний тест і повертається до роботи.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.