У Франківську масово отруюють собак: поліція порушила справу та шукає винуватців

Активісти, своєю чергою, обіцяють винагороду.

Слідчі Івано-Франківського відділу поліції за фактом жорстокого поводження з тваринами розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Про це повідомила пресслужба поліції Прикарпаття, передає "Еспресо.Захід".      

Зазначається, що під час моніторингу інтернет-сайтів поліцейські виявили інформацію про те, що в Івано-Франківську невідомі особи масово отруюють собак. Слідчі встановлюють всі обставини.

"Усім, кому відомо про ймовірних зловмисників, які отруюють тварин - негайно повідомляйте поліцію (вул. Бельведерська, 32-міський відділ, або ж на "102")", – наголосили у поліції.

Своєю чергою, депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін пообіцяв 35 тисяч гривень винагороди за інформацію про того, хто організував отруєння тварин. "Анонімність гарантую", – додав депутат.

Додамо, у вівторок у місті планують провести мітинг під адмінбудинком на Грушевського та поліцією, аби активізувати розслідування щодо отруєння тварин, повідомила керівниця громадської організації "Дім Сірка" Наталя Когут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал