Каратисти з Львівщини стали чемпіонами України

У загальнокомандному заліку за підсумками першого дня збірна Львівська посіла друге місце.

Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту, передає "Еспресо.Захід".

Учора, 10 жовтня, у Харкові стартував Чемпіонат України з карате. Збірна Львівщини у перший змагальний день виборола 16 медалей в індивідуальному заліку та загальнокомандне срібло у розділі куміте.

У віковій категорії 14-15 років чемпіонами України стали каратисти Львівщини Юлія Крот у ваговій категорії понад 54 кг та Олександр Борис у ваговій категорії понад 70 кг. Віцечемпіонкою України у ваговій категорії 47 кг стала Єлизавета Качанович.

Бронзовими призерами стали Анна Бідюк (54 кг), Анна Мотало (+54 кг), Роман Майорчак (63 кг), Віталій Кушнір (70 кг) та Анна Борищак у розділі ката.

У віковій категорії 18-20 років золото змагань вибороли Соломія Кміть (50 кг), Діана Шостак (55 кг) та Олександр Злобін (75 кг). Юрій Колодій став віце-чемпіоном у ваговій категорії 75 кг, а Назар Мазяр та Ярослав Беспятко вибороли срібло у розділі  ката. Третю сходинку посіли Максим Дідич (67 кг) та Юрій Середа (+84 кг).

У загальнокомандному заліку за підсумками першого дня збірна Львівська посіла друге місце. Сьогодні каратисти додали до медального здобутку ще й загальнокомандне золото у розділі ката.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.