"Садовий сьогодні репрезентує владу", - Олег Синютка

Львовом не має керувати політик, погляди якого кардинально відрізняються від патріотичної позиції переважної більшості львів’ян.

Про це народний депутат, кандидат на пост міського голови Львова Олег Синютка заявив в інтерв'ю "Цензор.нет", передає "Еспресо.Захід".

Попри те, що рейтинг партії "Слуга народу" у Львові складає не більше 5-7%, загроза реваншу нинішньої влади в місті існує – завдяки негласній коаліції з чинним міським головою Андрієм Садовим, переконаний Олег Синютка.

"Садовий сьогодні репрезентує владу", - запевняє політик і додає, що цьому є низка доказів.

Насамперед, колишні представники "Самопомочі" йдуть на місцеві вибори від партії влади. Така ситуація є, зокрема, в Харкові, а у Львові колишній депутат від партії Садового Тарас Кльофа навіть балотується на пост міського голови від "Слуги народу". Також свого часу "Самопоміч" в унісон владі голосувала в Полтаві за те, щоби не поставити пам’ятник Симону Петлюрі.

Читайте також: "У Львові та області головним викликом у боротьбі з коронавірусом є знищення спрута", – Олег Синютка

Також Олег Синютка нагадує, що Андрій Садовий – єдина людина, якій у кримінальному провадженні щодо побудови Індустріального парку не визначили грошової застави, а відпустили під особисте зобов'язання.

"Це такий подарунок влади, щоби прив’язати до себе сьогоднішнього міського голову. Хоча він особливо і не впирається. Всі чули, як Садовий напрошувався до Зеленського на посаду, потім хвалив Сивохо. Як міська влада Львова ні слова не сказала про загрозу капітуляції, на захист переслідуваних волонтерів, про повзучий проросійський та олігархічний реванш. Керувати Львовом не має політик, погляди якого кардинально відрізняються від патріотичної позиції переважної більшості львів’ян", - переконаний Олег Синютка.

Нагадаємо, народний депутат Олег Синютка є головним конкурентом Андрія Садового на пост міського голови Львова на місцевих виборах, які пройдуть 25 жовтня.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.