"Моє головне завдання як політика – домогтися того, щоб молодь шукала щастя у себе вдома", – Олег Синютка

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка наголосив, що планує зробити місто Львів таким, в якому хочеться жити, працювати, творити і любити.

Про це Олег Синютка заявив під час Форуму успіху "Європейська молодь", який проходить сьогодні, 9 жовтня, у Львові у приміщенні коворкінгу ITEAHub (вул. Героїв Упа, 80), передає "Еспресо.Захід".      

"Родина для України – надзвичайно важлива цінність. Я дякую своїй своїй дружині за підтримку та виховання дітей. Я можу сказати, що вважаю себе успішною людиною. У мене прекрасна сім’я, в мене чудові батьки, я брав участь у всіх українських революціях – від Революції на граніті до Революції гідності", – розпочав свою промову кандидат у мери міста Львова Олег Синютка.

Олег Синютка наголосив, що основною своєю метою на місцевих виборах – він вважає зробити місто Львів таким, в якому хочеться жити, працювати, творити і любити.

"Моє головне завдання як політика та українського патріота і батька своїх дітей полягає в тому, щоб ваше покоління шукало щастя в себе вдома. Щоб ви, пізнавши і відвідавши інші країни, поверталися до себе на Батьківщину. І тут знаходили якісну освіту, гарну роботу, достойну зарплату. Щоб тут ви створювали свої сім’ї, народжували дітей. І, щоб ви могли з гордістю сказати: я живу в Україні, бо вона прекрасна, я її люблю і  мені тут комфортно жити", – сказав Олег Синютка, розповідаючи про свій шлях державника.

Серед почесних гостей Форуму – блогер Тетяна Пилипець, адвокат Володимир Марусяк, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, професор та власник мережі "Клініка Заблоцького" Ярослав Заблоцький, лікар Євген Кузик та народний депутат та кандидат у мери Львова Олег Синютка.

У програмі заходу тренінги на тему захисту прав споживачів, життєвого сценарію в українському кінематографі, успіху особистості та шляху державника, секрети лідерства і тайм-менеджменту.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал