COVID-19 у Західній Україні: найкраща ситуація – на Волині

А найбільше хворих упродовж доби виявили на Тернопільщині.

Про це свідчать дані Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу РНБО, передає "Еспресо.Захід".

Із семи областей Західної України найбільше випадків захворювання на COVID-19 виявлено на Львівщині –22 172 осіб. Протягом минулої доби недугу підтвердили у ще 249 осіб.

На другому місці опинилася Чернівецька область, де зафіксовано 15 939 випадків хвороби, й у 182 осіб її підтвердили протягом минулої доби.

У Тернопільській області загальна кількість хворих трохи менша, 15 284 осіб. Проте Тернопільщина стала рекордсменкою за кількістю нових виявлених хворих упродовж доби – в області підтвердили хворобу у 305 осіб.

На Івано-Франківщині від початку пандемії коронавірус підтвердили у 14 835 осіб, з них у 142 – минулої доби.

У Рівненській області загалом виявили 13 981 особу з коронавірусом, у 183 осіб хворобу підтвердили минулої доби.

У Закарпатській області загальна кількість хворих становить 10 629 осіб, із них минулої доби недугу підтвердили у 156.

Волинська область наразі єдина у Західній Україні, де кількість хворих не перевищила десяти тисяч. Загалом коронавірус підтвердили у 9 373 мешканців Волині, з них у 174 – минулої доби.

Щодо летальних випадків, то найбільше людей унаслідок ускладнень коронавірусної інфекції минулої доби померло на Львівщині – 11. У Тернопільській області смерть від коронавірусу протягом доби підтвердили у 7 людей. В Івано-Франківській області протягом доби зафіксовано 5 смертей від коронавірусу, у Рівненській області – 3 такі випадки, У Чернівецькій і Волинській області протягом доби померли від COVID-19 по дві людини, а у Закарпатській зафіксовано одну смерть від коронавірусу протягом доби.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал