На Рівненщині у ДТП травмувався 14-річний водій і двоє його друзів-однолітків

Також отримала травми 25-річна водійка іншого транспортного засобу.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає Еспресо.Захід.

Автопригода сталася в селі Чабель Сарненського району Рівненщини вранці 6 жовтня. Про ДТП поліцію повідомили медики "швидкої". Унаслідок лобового зіткнення двох авто постраждали четверо осіб, серед яких – троє підлітків.

Поліцейські Сарненського відділу поліції попередньо з’ясували, що 14-річний хлопець вирішив покатати своїх однолітків автомобілем Volkswagen Jetta, який належить його батькові. Однак на вулиці Лесі Українки він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Унаслідок лобового зіткнення з автомобілем Audi A6 під керуванням 25-річної мешканки цього ж села до лікарні доставили всіх учасників автопригоди.

Кермувальницю Audi A6 та 14-річного пасажира Volkswagen, які отримали забої та садна різних частин тіла, після надання медичної допомоги відпустили. Неповнолітнього водія та ще одного його ровесника-пасажира госпіталізували з переломами.

Тепер слідчі Сарненського відділу поліції встановлюють обставини автопригоди в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Автомобілі доставили на територію Сарненського відділу поліції. У водійки Audi A6 і неповнолітнього кермувальника відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Наразі працівники ювенальної превенції проводять перевірку за цим фактом, зокрема встановлюють і причину відсутності дітей у навчальному закладі. За її підсумками вирішуватимуть питання про притягнення батьків неповнолітніх до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал