На Волині в антисанітарних умовах виготовляли фальсифіковану продукцію

Виготовлені в антисанітарних умовах кава, спеції, приправи, макаронні вироби, цукор та інші продукти були брендовані під відомі торгові марки.

Про це повідомляють в прокуратурі Волинської області, передає "Еспресо.Захід"

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури працівниками Служби безпеки України в межах розслідування кримінального провадження про виготовлення та реалізацію фальсифікованих товарів за незаконного використання при цьому фірмових найменувань, що завдало матеріальної шкоди в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 229 КК України) проведено понад двадцять санкціонованих судом обшуків у підпільних цехах на території Волинської, Київської, Миколаївської та Черкаської областей, де було налагоджено виробництво та фасування харчових продуктів, які не відповідають вимогам ДСТУ.

Фальсифікат реалізовувався по всій території України, у тому числі й на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Фото: прокуратура Волинської області

Усього в підпільних цехах вилучено понад 600 тонн фальсифікованих продуктів орієнтовною вартістю 20 млн грн, а також шість промислових ліній для їх виробництва.

Окрім того, вилучено чорнову бухгалтерію, поліграфічну продукцію та плівку для фасування фальсифікату.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал