Збірна Львівщини виборола 42 медалі на Чемпіонаті України з велотреку

У місті Приморську на Запоріжжі триває Чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді. Участь у ньому бере й збірна команда Львівщини, яка представлена 22 спортсменами.

Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, передає "Еспресо.Захід".

Вчора на Львівщині завершився Відкритий чемпіонат України з велоспорту на треку. Змагання, організовані Федерацією велосипедного спорту Україн та Управлінням фізичної культури та спорту Львівської ОДА, зібрали понад 200 велосипедистів з 20 клубів.

Впродовж чотирьох днів найкращі велоспортсмени країни змагались у різноманітних дисциплінах: у командній гонці переслідування, у гонці стретч, груповій гонці, у гіті, гонці з вибуттям, спринті, гонках темпо, кейрін та медісон.

Збірна команда Львівщини, яка на чемпіонаті була представлена двома десятками спортсменів, за підсумками усіх гонок виборола 42 медалі, з яких 22 золотих, 10 срібних та 10 бронзових. Серед тих, хто виборов найбільше медалей, Матвій Хацинський, Даниїл Яковлев, Олександр Кривич та Соломія Лукачук.

Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

В управлінні також нагадали, що вже зовсім скоро шестеро представників Львівщини стартуватимуть на Чемпіонаті Європи з велоспорту на треку U23 в Італії.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.