На Рівненщині взяли під варту водія, що п’яним спричинив смертельну ДТП

32-річного чоловіка заарештували на 60 діб.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає "Еспресо.Захід".

У рамках кримінального провадження слідчі слідчого управління повідомили 32-річному мешканцеві міста Костопіль Рівненської області про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, наїзд на чотирьох пішоходів 3 жовтня о пів на другу ночі допустив водій "Volkswagen Golf" на вулиці Грушевського у Костополі. Унаслідок отриманих травм на місці події загинув 30-річний місцевий мешканець, ще один перебуває у тяжкому стані в реанімації.

32-річного мешканця Костополя, який керував транспортним засобом. Результати освідування на алкотестері показали в крові 1,37 проміле алкоголю.

Сьогодні суддя Рівненського міського суду задовольнив клопотання слідчого й обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал