На Буковині знайшли зниклих братів-близнюків

Діти пішли в ліс, а вночі заховалися у покинутому сараї

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає "Еспресо.Захід".

Нагадаємо, увечері 3 жовтня, до поліції звернувся мешканець села Сергії Путивльського району й повідомив про зникнення двох 11-річних синів. Пошуки дітей тривали всю ніч. Сьогодні, 4 жовтня, співробітники поліції знайшли хлопчиків і передали батькам. Будь-яких правопорушень щодо малолітніх за час їхньої відсутності не вчиняли, життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує.

У пошуках зниклих братів взяли участь понад 100 поліцейських, а також рятувальники, співробітники лісової охорони, прикордонники й місцеве населення. Майже 10 годин зведені пошукові групи відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти. Темна пора доби та лісиста місцевість суттєво ускладнювали пошуки.

Знайти дітей вдалося вранці приблизно за два кілометри від їхнього місця проживання. Хлопці розповіли, що пішли гуляти в ліс, а коли надворі стемніло – злякалися диких тварин і сховалися серед сіна в покинутому сараї. Вранці діти почули голоси пошукової групи та вийшли до правоохоронців.

Лікарі оглянули братів – їхній стан задовільний, медичної допомоги не потребують. Тепер хлопчики перебувають удома з батьками.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.