Віктор Винник і МЕРІ представили незвичну для себе пісню

"Чорні очі" "романтичного волоцюги" звісно, що про любов

Популярні Віктор Винник і МЕРІ представили нову незвичну для себе пісню "Чорні очі" та яскраве лірик-відео в етностилі, що складається з фото Віктора Винника в образі "романтичного волоцюги" інформує прес-служба музиканта, передає "Еспресо.Захід"

Якщо відео глядачам сподобається, артисти вже найближчим часом готові взятися за створення до цієї пісні повноцінного відеокліпу. А сама пісня увійде до шостого альбому групи МЕРІ, над  яким музиканти зараз активно працюють.

Як розповів Еспресо-Захід фронтмен групи МЕРІ Віктор Винник, "Чорні очі" створені у фольклорній стилістиці з відчутними балканськими мотивами невипадково"Я уже віддавна захоплююся, як подає музику Балкан сербський композитор Горан Бреговіч, – ділиться думками музикант, вокаліст, автор текстів і музики Віктор Винник. – І мені дуже шкода, що таких композиторів, які так тонко і правильно можуть трансформувати фольклор  та подати глядачу, в нас практично немає.  Щоби і з хуліганством, яке мені дуже подобається. Так склалося, що я за своє співоче життя не мав обмежень для творчості. Тому те, що робив і роблю – суцільний експеримент, гра. І "Чорні очі" в цю гру  дуже добре вписались. Я знаю, що, коли пісня піде в люди, отримаю купу відгуків, де буде і "як я міг", "нащо" і т.д., і т.п. Насправді я ніколи не переживаю, під яким кутом зору мене будуть оцінювати. Бо особлива зацикленість на тому, що про тебе говорять – це творча смерть, а я хочу жити".

До речі, цікаво, що при створенні лірик-відео Віктор Винник використав українські хустки (чимало яких зі столітньою історією) з колекції дрогобицької фольклористки та волонтерки Оксани Рудавської. Як важливо й те, що зі створеного Віктором Винником і МЕРІ за час карантину  для наступного – шостого альбому  вже готові дві нових пісні ( зокрема "Чорні очі") та два ремікси на пісні "Чому болиш?" та " Мерідіани".

Фронтмен також наголосив: оскільки офіційної презентації п'ятого альбому Віктора Винника і МЕРІ – "Снайпери-Амури", який вийшов у березні цього року, з огляду на карантинні обмеження не відбулося,  (та й зараз ситуація з пандемією в Україні доволі химерна), то музиканти мають намір запрезентувати його ширше цієї зими. Хоча знову ж таки десь там нагорі можуть бути на цю тему власні плани.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал