Нардеп Ігор Палиця захворів на COVID-19, Нестор Шуфрич – під підозрою

Нардеп від Луцька, ексголова Одеської ОДА Ігор Палиця захворів на коронавірус, водночас нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич чекає остаточного результату тестів.

Про це передає "Еспресо" з посиланням на ТСН.

Слова про свою хворобу Ігор Палиця підтвердив по відеозв'язку в ефірі програми "Право на владу": "Сьогодні зранку (1 жовтня, – Ред.) прийшов позитивний тест мені на коронавірус. Я самоізолювався".

За його словами, хвороба проходить безсимптомно.

"Були контакти, я вирішив пройти тестування. І зранку прийшла така новина. Нічого страшного немає. В мене немає жодних симптомів. Почав профілактичне лікування. Сам собі роблю уколи – те, що прописав лікар. Я ізольований повністю (від рідних, – Ред.). Нікого немає. Сам собі готую їсти, сам прибираю, мию посуд, роблю уколи – все сам", – заявив він.

Про інфікування нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича повідомила Юлія Тимошенко. Пізніше він сам прокоментував цю інформацію.

"Я завтра отримаю результат. У мене, на жаль, у вівторок був один позитивний тест, потім три негативних. Завтра і в понеділок буду робити чергові – подивимось, чим це закінчиться", – сказав Шуфрич.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал