Зеленський пообіцяв додати до програми реставрації на 2021 рік три об’єкти на Рівненщині

Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки, цікаві своєю історією, включать до програми так званої великої реставрації на 2021 рік

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки в Рівненську область.

"Ми зараз дивилися стенди, бачили важливі історичні, архітектурні об’єкти. Можемо назвати їх історичними, хоча, мені здається, справедливо казати, що це й туристичні " магніти" країни і, зокрема, Рівненщини", – зауважив він.

"Тараканівський форт, Острозький замок і Дубенський замок внесли до нашої програми, яка починає працювати наступного року. Реставруватимуться замки, музеї, історичні, культурні місця по всій країні. Таких проектів буде розпочато близько 100 в наступному році", – додав Володимир Зеленський.

Також він розповів, що наступного року продовжиться спорудження доріг у межах Національної програми "Велике будівництво". За обіцянками влади, по всій країні планують побудувати в півтора разу більше кілометрів автошляхів, аніж цьогоріч. Про те, звідки саме братимуть кошти на виконання цих обіцянок, наразі представники влади не кажуть.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал