Окупанти стріляли з гранатомета поблизу Станиці Луганської

Українські захисники не постраждали.

Як повідомляє пресцентр ООС, "від початку доби, 1 жовтня, на ділянках відповідальності наших бригад російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Так, противник провокував українських захисників з автоматичного станкового гранатомета поблизу Станиці Луганської. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів немає", передає "Еспресо.Захід".     

Водночас у штабі наголошують, що ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою. "Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання за призначенням, неухильно дотримуючись досягнутих 22 липня 2020 року домовленостей", – кажуть у штабі.

Додамо, уже другу добу поспіль на Луганщині триває боротьба з вогняною стихією. Військовослужбовці Збройних сил спільно з рятувальниками ДСНС продовжують локалізовувати пожежі на ділянках території загальною площею 90 гектарів.

Наразі ліквідовано дві пожежі, зокрема у районі населених пунктів Половинкине та Сєвєродонецьк. Окрім того, вже локалізовані осередки загоряння неподалік Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного, Підлісного.

Разом з тим триває локалізація пожеж в населених пунктах Кряківка, Старий Айдар, Старобільськ, Золоте та Станиця Луганська. Через швидке поширення вогню поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду в Станиці Луганській, за рішенням командувача Об’єднаних сил, від сьогодні роботу КПВВ призупинено. "Пропуск громадян до тимчасово окупованої території не здійснюється. Робота КПВВ буде відновлена після стабілізації ситуації", – додали у штабі ООС.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал