На трасі "Київ – Чоп" маршрутка в’їхала у вантажівку. Загинув 60-річний рівнянин

Ще троє осіб отримали травми.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає "Еспресо.Захід".

ДТП сталася 29 вересня о 23:39 поблизу села Користь Корецького району Рівненщини.

Як з’ясували поліцейські на місці події, водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який здійснює пасажирські перевезення, 45-річний рівнянин, допустив наїзд на вантажівку з причепом, яка стояла на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією.

Унаслідок ДТП до Корецької районної лікарні з травмами різного ступеня доставили водія та двох пасажирів мікроавтобуса – 44-річну жінку та 34-річного чоловіка, мешканців Рівного. 60-річний житель обласного центру отримав травми, несумісні з життям. Більше пасажирів у салоні маршрутки не було.

"За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. – У рамках кримінального провадження проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставини дорожньо-транспортної пригоди. Також вирішується питання про повідомлення 45-річному водієві про підозру".

В обох кермувальників відібрали біологічні зразки для визначення стану сп’яніння.