На території відпочинкового комплексу на Львівщині знайшли тіла матері та двох доньок

Жінка спершу вбила своїх доньок, а потім застрелилась сама.

Як повідомила пресслужба поліції Львівщини, тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями знайшли на території відпочинкового комплексу, передає "Еспресо.Захід".           

"Як попередньо встановили правоохоронці, 29 вересня близько 22:30 жінка, котра мешкала в садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці. Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження", – йдеться в повідомленні поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство" та п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.