18 жовтня "Піккардійська Терція" концертом у Львові відсвяткує своє 28-річчя

Знаменита вокальна формація "Піккардійська Терція" проведе святковий сольний концерт у новій львівській локації – Ennio Event Square на вул. Джерельній.

Про це передає "Еспресо.Захід". 

 Свій день народження "Терція" традиційно відзначає 24 вересня – у день, коли 1992-го року відбувся перший публічний виступ колективу.

"Давно ми уже не бачилися із львів’янами на живих концертах, тому з нагоди власних уродин заспіваємо як свої найкращі пісні, так і ті твори, які рідко виконуємо на сольних виступах, - розповідає художній керівник "Піккардійської Терції" Володимир Якимець. - Обов’язково прозвучать "Сядеш у поїзд", "Пустельник", "Берег ріки", "Старенький трамвай"… Одне слово, заспіваємо все те, що люди люблять і чого від нас чекають, за чим уже встигли за час карантину скучити. Нарешті, разом поспіваємо, обміняємося гарним настроєм і вітаннями-побажаннями! "

На час карантину, який триває уже понад півроку, "Піккардійській Терції", як і багатьом іншим українським артистам, довелося скасувати або перенести заплановані концерти у містах України та закордонні гастролі. Але ця вимушена концертна перерва спонукала акапельний колектив до цікавих експериментів. Так у червні артисти стали першими, хто у Львові наважився на сольний автоконцерт на даху. І «Терція» не просто зібрала аншлаг слухачів в автомобілях, а й дала початок успішному продовженню цього нового розважального формату. 

Також у червні формація дала великий онлайн-концерт, зібравши в мережі понад 100 тисяч переглядів. Цей виступ колективу транслювали одночасно в Україні, США, Канаді та ОАЕ. А у серпні "піккардійці" стали відкриттям нового концертного формату у Києві під назвою "Дистанція", який відбувався на "Арт-Заводі Платформа".

Порадував за час карантину своїх шанувальників чоловічий секстет і пісенною новинкою – піснею "Розпрощався стрілець", що стане офіційним саунд-треком до нового українського фільму «Інший Франко», прем’єра якого запланована на серпень 2021 року.

Квитки на концерт «Піккардійської Терції» 18 жовтня в Ennio Event Square у Львові – тут.