Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти очолив Павло Хобзей

Попередньо відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора цього закладу, переможцем якого визнано колишнього заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея.

Сьогодні, 29 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення призначити ексзаступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея директором комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти", передає "Еспресо.Захід"

"За" проголосували 60 депутатів. Колишнього заступника міністра призначили на цю посаду терміном на 5 років, починаючи з 1 жовтня 2020 року.

Павло Хобзей має 38 років стажу. Працював проректором з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету. З листопада 2015 року по вересень 2019 року був заступником міністра освіти і науки України. Він також є депутатом Львівської обласної ради VI скликання. З жовтня 2019 р. по червень 2020 р. - радник ректора УКУ. Нині - експерт проєкту "EU4Skills" - це спільна програма ЄС і його держав-членів: Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.