У Львові неадекватний чоловік напав на поліцейських

Патрульні приїхали за викликом: чоловік був п'яним та поводився агресивно.

Як повідомила пресслужба поліції Львівщини, у Львові слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на патрульних, які виїхали на виклик про домашнє насильство. 44-річному львів’янину загрожує до п’яти років позбавлення волі, передає "Еспресо.Захід".    

Зазначається, що ввечері 27 вересня до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводиться агресивно, виламує двері в квартирі.

Коли екіпаж патрульних прибув на виклик, у під’їзді будинку на вул. Ніжинській помітили 44-річного львів’янина з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводився агресивно, нецензурно висловлювався, на зауваження поліцейських не реагував, а згодом ще й вдарив правоохоронців.

"За фактом слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", – заявили у поліції.