На Закарпатті крадій авто стріляв у поліцейського

Поліція затримала порушника.

Як повідомляє пресслужба поліції Закарпатті, у селі Руські Комарівці Ужгородського району під час обшуку в помешканнях підозрюваних в угоні автомобіля, один з фігурантів кілька разів вистрелив у працівника поліції. На щастя, обійшлося без трагічних наслідків. Стрільця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, передає "Еспресо.Захід".         

Зазначається, що група осіб викрала у місцевого жителя автомобіль марки "ВАЗ-2105". Поліцейські встановили, що до незаконного заволодіння авто можуть бути причетні троє односельців потерпілого віком 53, 35 і 25 років. Відтак, отримали дозвіл, щоб провести обшук у помешканнях підозрюваних.

Під час обшуку один із зловмисників, а саме 35-річний житель села Руські Комарівці, чинив збройний опір поліцейським. "За попередньою інформацією, кілька пострілів було здійснено з пневматичного пістолета, внаслідок чого отримав гематоми грудної клітки працівник роти поліції особливого призначення. Загрози його життю та здоров‘ю немає. Стрілка було негайно знешкоджено та затримано", – йдеться у повідомленні поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за цим фактом. Чоловіка, який стріляв у поліцейського, вже поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Також слідчі інкримінують йому незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 Кримінального кодексу України).

"Окрім того, усім трьом фігурантам справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого  ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Вирішується питання про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу. Розслідування у справі триває", – додали у поліції.