Затверджено програму розвитку туризму Прикарпаття на 2021 рік

Регіональну цільову програму розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік сьогодні затвердили на черговій сесії обласної ради.

Про це повідомив на своїй facebook-сторінці начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.

Бюджет програми – 3,5 млн грн. Програма складається із 25 заходів, згрупованих у два розділи: розвиток туристично-рекреаційної інфраструктури, туристичний маркетинг.

Серед окреслених напрямів – підтримка реалізації в області великих інфраструктурних проєктів у сфері туризму й "туристичних магнітів". Також у програмі йдеться про подальший розвиток системи туристичної навігації, підтримку створення нових і розвиток наявних туристично-інформаційних центрі, ознакування маршрутів, облаштування оглядових майданчиків і рекреаційних зон, створення умов для вдосконалення системи гарантування безпеки туристів.

Окрім того, заплановано збільшення підтримки ґрантових проєктів, проведення конкурсу студентських туристичних стартапів, реалізація проєктів цифрового маркетингу тощо.