У Тернопільській області вирішили заборонити гральний бізнес

Відповідне рішення підтримали депутати Тернопільської облради.

Депутати Тернопільської обласної ради на сесії 25 вересня підтримали рішення про заборону грального бізнесу на території області, передає "Еспресо.Захід".

Заборонити створення та функціонування гральних закладів (казино, залів гральних автоматів, букмекерських пунктів та інших закладів, призначених для проведення азартних ігор) на території Тернопільської області вирішили "з метою запобігання кризовим явищам і негативним процесам у сім’ях громадян Тернопільщини, задля формування здорового способу життя, забезпечення духовно-морального розвитку населення області".

Депутати Тернопільської обласної ради також рекомендували обласним радам України й органам місцевого самоврядування Тернопільської області також розглянути та підтримати це рішення.

Дане рішення буде надіслане  до Президента України Зеленського В.О., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, керівників депутатських фракцій та груп у Верховній Раді України дев’ятого скликання, народних депутатів України, обраних від Тернопільської області, усіх обласних рад України, органів місцевого самоврядування Тернопільської області.