У Чугуєві біля Харкова розбився літак Повітряних сил ЗСУ. Є жертви (оновлено)

На борту літака були курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗСУ.

Про це повідомила низка місцевих ЗМІ, передає "Еспресо.Захід".

У Чугуєві біля Харкова ввечері 25 вересня розбився літак. За попередніми даними, сталося це близько 20:45. Імовірно, це вантажний Ан-26. ДСНС заявила, що на місце катастрофи вже виїхали її підрозділи.

Як інформує сайт APnews, за попередньою інформацією, розбився вантажний літак АН-26. За наразі не підтвердженою інформацією, на його борту були курсанти, а літак здійснював навчальний політ.

За інформацією цього ж сайту, який посилається на директора Центру медицини катастроф Віктора Забашту, з місця падіння "швидка" забрала двох людей зі значними опіками тіла. Інші місцеві ЗМІ повідомляють про наявність не лише поранених, а й загиблих.

Як повідомили пізніше у пресслужбі командування Повітряних сил ЗСУ, літак Ан-26 (б/н 76) Повітряних сил Збройних сил України. розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗСУ. Є загиблі та травмовані. 

 

За даними ДСНС України, станом на 21:45 20 загиблих та двоє тяжко поранених. На місці падіння літака працюють рятувальники та поліцейські.

Район катастрофи очепили поліцейські. У літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І.Кожедуба. На борту літака перебувало 23 особи (5 членів екіпажу та 18 курсантів).

О 21:55 пожежу літака ліквідовано. За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 24 особи. Знайдено тіла 20 загиблих, 2 особи постраждало, пошуки двох осіб тривають.