Сьогодні офіційно відкривають дорогу Східниця – Пісочна

Ремонт тривав з 2017 року.

Дістатись до Трускавця, Борислава та Східниці тепер буде зручніше. Ремонт дороги Т – 14 – 02 Східниця – Пісочна нарешті завершили. В офіційній церемонії відкриття візьмуть участь  голова "Укравтодору" Олександр Кубраков, голова Львівської ОДА Максим Козицький та керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза. Про це повідомляє пресслужба Служби автодоріг у Львівській області, передає "Еспресо.Захід".

Церемонія відкриття розпочнеться з проїзду байкерів (о 13:00 – 14:50) за маршрутом Солонка (заправка ОККО) – Пісочна – Східниця. Врахуйте це, якщо плануєте їхати автомобілем у цьому напрямку.

Як повідомили у пресслужбі, загальна протяжність відремонтованої дороги  становить 52,5 км. Роботи розпочали три роки тому. Впродовж 2017–2019 років було відремонтовано 20 км у вирівнюючому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття та 13 км – у верхньому шарі.  Ремонтні роботи на ділянках Дрогобич – Пісочна та Східниця – Борислав, загальною довжиною близько 40 км, провели уже у 2020 році.  Загальна кошторисна вартість ремонту становить понад 370 млн грн.