На Львівщині чоловік стріляв у матір колишньої дівчини, а потім застрелився сам

Медики намагаються врятувати жінку.

Про це повідомляє поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

23-річна мешканка міста Стебник вчора звернулась до поліції та повідомила про те, що невідомий чоловік стріляв у її маму. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У помешканні правоохоронці знайшли 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови. Встановили, що постріл був з вулиці – зловмисник стріляв крізь вікно, а опісля втік з місця події. Потерпілу госпіталізували, зараз медики роблять усе можливе, щоб врятувати їй життя.

Поліціянти встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 28-річний мешканець Перемишлянського району. Він є колишнім хлопцем дочки потерпілої.

Сьогодні, 25 вересня, близько 8:30 поліцейські знайшли його тіло без ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік залізничної станції Верхні Гаї.

"Біля нього лежав обріз мисливської рушниці. Попередньо чоловік здійснив самогубство", – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський. 

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за щодо замаху на умисне вбивство. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначили експертизи.