Злодій-гурман: тернополянин поцупив шампанське за 1600 гривень

Повернути напій не вдалося, оскільки чоловік зі знайомою встигли його випити.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

У Тернополі місцевий мешканець вирішив скуштувати елітного напою, однак не хотів платити за нього. Відтак тихцем виніс із крамниці пляшку шампанського вартістю понад 1600 гривень.

Повідомлення про крадіжку надійшло до працівників тернопільської поліції від працівника торгового закладу. Злодія зафіксували камери відеоспостереження, тож поліцейські оперативно встановили його особу. Любитель вартісного напою зізнався у скоєному. Однак спиртне повернути не вдалося, оскільки чоловік встиг розпити його зі знайомою, до якої подався на гостину.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн) або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.