На Закарпатті під час пожежі загинув 58-річний чоловік

Займання виникло в прибудові до житлового будинку.

Про це повідомили в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Закарпатській області, передає "Еспресо.Захід".

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку 24 вересня о 00:53. Займання сталося на території приватного обійстя в селі Голубине Свалявського району. Загорання виникло в прибудові до житлового будинку, після чого вогонь поширився на хлів та оселю. Жінка, яка мешкала в будинку, помітила пожежу, коли полум’я вже повністю охопило дах.

На місце події вирушили три відділення вогнеборців від 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Сваляви та місцевої пожежної команди ОТГ Поляна. На момент їхнього прибуття площа пожежі становила 150 кв. м, а в прибудові до будинку повністю перегоріло й обвалилося перекриття.

Пожежу вдалося локалізувати лише о 02:05, а остаточно ліквідувати – о 02:25. Під час розбору конструкцій на місці пожежі в прибудові рятувальники виявили тіло 58-річного чоловіка.

Причину виникнення пожежі тепер з’ясовують правоохоронні органи. Також підраховують суму завданих збитків, оскільки вогонь знищив покрівлю будинку, перекриття на площі 30 кв. м і речі домашнього вжитку. Крім цього, пошкоджено перекриття на площі 120 кв. м, домашнє майно й електроінструменти.