З Прикарпаття видворили громадянина Грузії з чималим кримінальним минулим

Прикарпатська міграційна служба випровадила з країни 48-річного іноземця.

Про це повідомили на сайті Державної міграційної служби України, передає "Еспресо.Захід".

"Працівники міграційної служби Івано-Франківської області у взаємодії з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіції України забезпечили виконання рішення суду про примусове видворення за межі нашої країни 48-річного громадянина Республіки Грузія",  – йдеться в повідомленні.

Після звільнення з місць позбавлення волі  чоловік мав виїхати з України, однак зігнорував цю вимогу.

Як зазначають в повідомленні, чоловік мав чимале кримінальне минуле.  За вироками судів у Грузії, Росії та Україні він неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі, де провів близько 20 років, набув у кримінальному світі статус "положенця" і кандидата на "злодія у законі".

"Отже, суд повною мірою задовольнив позовні вимоги про примусове видворення з України іноземного громадянина, котрий може негативно  впливати на криміногенну ситуацію, загрожувати національній безпеці та публічному порядку", – додають в міграційній службі

Іноземного громадянина депортовано з України з львівського міжнародного аеропорту авіарейсом у третю країну, а також вжиті заходи щодо заборони цьому чоловіку відвідувати Україну найближчих п’ять років.