Петро Порошенко відвідав Тернопіль

У центрі міста п’ятий президент України представив списки до Тернопільської міської та обласної ради, а також кандидата від "ЄС" на міського голову Тернополя.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Лікарі, волонтери, бійці АТО та громадські активісти.  "Європейська Солідарність" представила своїх кандидатів до Тернопільської міської та обласної рад. Конференція з висунення кандидатів відбулась у центрі Тернополя за участі лідера партії Петра Порошенка.

"Не можна сприймати місцеві вибори виключно як змагання міцних господарників. Ми з вами маємо бути переконливими і фаховими в місцевих питаннях. Та попри це, пам’ятати, що ці вибори про Україну та про нашу державність", – наголосив лідер "ЄС" Петро Порошенко.

Підтримку партії на Тернопільщині висловили кілька місцевих громадських організацій та Конгрес українських націоналістів.

"Європейська Солідарність" претендуватиме також на крісло мера Тернополя. Кандидатом на цю посаду став нинішній голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

"Ми зробимо усе, щоб Тернопіль був містом, у якому кожний житель почуватиметься захищеним у всіх сферах: медичній, правовій, екологічній та соціальній, – запевнив кандидат. – Містом, де кожний тернополянин житиме у вільній, дружній та заможній європейській громаді".