Стала відома перша десятка "Європейської Солідарності" на виборах до Львівської міської ради

Учора, 17 вересня, відбулася конференція Львівської організації партії "Європейська Солідарність", на якій висунули кандидатів у депутати Львівської ОТГ. Список очолює депутат ЛМР 7-го скликання, голова фракції "БПП "Солідарність" Петро Адамик.

Про це Петро Адамик написав на своїй сторінці у Facebook, передає "Еспресо.Захід".

"Вважаю за честь очолювати список партії до Львівської міської ради, бо знаю особисто кожного з тих, кого "Європейська Солідарність" висуває в депутати міської ради. І за кожного можу сказати, що окрім того, що наші кандидати прагнуть відстоювати інтереси львів’ян, вони справді вміють це робити. І доводили це впродовж останніх років. Тому  ЄС у Львівській міській раді  - це дієвий, ефективний інструмент для захисту інтересів громади. Для розвитку нашого міста. Для руху вперед", - зазначив політик.

Відтак до першої десятки кандидатів у депутати Львівської ОТГ увійшли:

Петро Адамик – чинний депутат Львівської міської ради, голова фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність", президент Федерації регбі Львівщини, громадський діяч.

Уляна Пак – чинна депутатка Львівської міської ради, членкиня фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Входить у депутатську комісію із питань фінансів та планування бюджету. З 2019 р. – помічниця народного депутата України 9 скликання Миколи Княжицького.

Сергій Івах – депутат Львівської міської ради, член фракції "БПП "Солідарність", входить в комісію  архітектури, містобудування та охорони історичного середовища. У 2018-2019 роках очолював Радехівську райдержадміністрацію. На парламентський виборах 2019 року балотувався як самовисуванець, втім вибори програв.

Остап Доскіч – депутат Львівської міської ради, член фракції "БПП "Солідарність", член постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. Фінансовий директор у ПП "Фірма "Галич-Кабель", також член Виконавчої Ради громадської організації "Відродження Знесіння".

Олена Пасевич – депутатка Львівської міської ради від партії "Самопоміч". У травні цього року вийшла з фракції разом з Тарасом Кльофою, Ольгою Посипанко, Олегом Березою та Ігорем Стояновським. Олена Пасевич входить до постійної комісії із питань гуманітарної політики, також була радницею міського голови Львова з питань учасників АТО/ООС. Волонтерка, доцент кафедри економіки та управління персоналом Львівського інституту банківської справи.

Володимир Гой – підприємець, громадський активіст, співзасновник громадських організацій "Рідний Сихів" та "Рідний Львів".

Лейла Мелесова-Вальчак – громадська активістка, заступниця голови ГО "Громадська Надія", яке веде активну діяльність у Шевченківському районі Львова.

Анастасія Окряк – 26-річна активістка Солідарної молоді Львівщини.

Іван Рудницький - депутат Львівської міської ради п'яти скликань, а також Львівської обласної ради (2006-2010 рр.). В останньому скликанні ЛМР є членом фракції "БПП "Солідарність" та членом постійної комісії із питань  інженерного господарства, транспорту,  зв’язку та житлової політики.  Голова ради самоорганізації населення Сихова.

Оксана  Маруняк – журналістка, прессекретарка партії "Європейська Солідарність".