У Львові нетвереза мама підняла на ноги усю поліцію, бо "загубила" дитину

Поліцейські розшукали "безвісти зниклу" 4-річну дівчинку в дитячому садочку.

Сьогодні, 17 вересня, близько 12:40 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від 34-річної львів’янки про те, що на вулиці Шпитальній у Львові безвісти зникла її чотирирічна донька. За словами матері, вона на кілька хвилин відволіклася та втратила дівчинку з поля зору, коли та каталася на самокаті. Жінка помітила відсутність дитини та спершу намагалася розшукати її самостійно, а коли їй це не вдалося – звернулася по допомогу до поліції, передає "Еспресо.Захід".

До розшуку дівчинки були залучені співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські. Невдовзі правоохоронці розшукали дитину – весь цей час вона перебувала в дитячому садку, куди зранку її привели батьки. На момент виявлення дівчинка спала у своєму ліжечку в дитячій групі.

З матір’ю, у якої були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, поліцейські провели профілактичну бесіду. Окрім того, на неї склали протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ст. 183 (свідомо неправдивий виклик спеціальних служб)  та ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує штраф.