У Тернополі автомобіліст об’їхав водія тролейбуса, а потім збив

У чоловіка діагностували перелом ноги.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

Аварія трапилася близько 19:00 15 вересня на перехресті вулиць Морозенка-Симоненка. Під час руху тролейбуса злетіли струмоприймачі й зачепили знак пішохідного переходу. Коли водій вийшов, щоб усунути несправність, на перехрестя виїхала Honda Civic. Її кермувальник побачив чоловіка, який ремонтував тролейбус, і об'їхав його. Але потім водій раптово побачив дріт від пошкодженого знаку, спробував його об'їхати і збив водія електротранспорту, який саме йшов прибрати обвислий дріт. Швидка допомога забрала постраждалого з переломом ноги.

Поліцейські зазначають, що обоє учасників ДТП були тверезими. Зараз встановлюють обставини аварії. Винуватцю загрожує штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3400 до 8 500 грн), або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців.

Раніше повідомляли, що під колесами авто на Волині загинув 21-річний пішохід. За кермом автомобіля перебував 41-річний житель Житомирської області. "Водій допустив наїзд на пішохода, 21-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди пішохід загинув на місці", – зазначили в поліції.