ShockolaD просто неба буде

Нинішній довгоочікуваний концерт перенесли на 30 вересня.

Довгоочікуваний концерт "Осінній Jazz просто неба" знаного гурту ShockolaD (чи вже тепер проекту  у складі Ігоря Гнидина, Анастасії Литвинюк та Андрія Кохана) та співака з Нігерії Пола Комолафе, який сьогодні за якусь годину-другу мав би  відбутися просто неба у "!FESTrepuplik", насправді не скасовано. Цей концерт перенесено на 30 вересня. Причиною таких змін стала хвороба одного з виконавців, інформує "Еспресо.Захід".

Про цю причину розповіла нам співзасновниця ShockolaDу Анастасія Литвинюк. Як і про те, що з Полом Комолафе ShockolaD виступатиме вже не вперше. "Минулого року  ми святкували 15-річчя нашого проекту. Чому проекту? Бо ShockolaD уже давно перестав бути просто гуртом, постійно  запрошуючи до співпраці різних виконавців. І вокалістка Дана Винницька (а тоді якраз ми презентували програму "Щедрий вечір з добрим джазом") дала чудову ідею – запросити до цієї програми музикантів з різних країн. Так ми знайшли  чудову людину і неймовірного музиканта Пола Комолафе з Нігерії, який уже кілька років живе у Львові.  Він співає як вокаліст, засновник та лідер госпел-хорів у Християнських середовищах України та Світу. І ми разом із цим харизматичним хлопцем підготували чудовий концерт, який відіграли на початку березня цього року. Мали й інші великі спільні плани, але через карантин все завмерло. Слава богу, що вже, нарешті, можна  знов працювати. Отож хоча ще не думаємо про запис спільного альбому, але різні програми разом будемо готувати".

Відтак на концерті "Осінній Jazz просто неба" буде оригінальний джаз, фанк, ф’южн, соул програма з відомих світових хітів легендарних музикантів – Майкла Джексона, Біла Візерса та багатьох інших. Інакше кажучи, буде цікаво.

Варте уваги, що  "Осінній Jazz просто неба" – це не перша "жива" зустріч проекту ShockolaD зі слухачами після послаблення карантину – вперше після місяців вимушеного усамітнення відомі музиканти виступили на концерті джазової музики у Митрополичих садах. Як і те, що ShockolaD налаштований не товктися на місці.