Від початку доби на Тернопільщині в ДТП загинуло двоє водіїв і пішохід

Одна смертельна аварія сталася вночі в Чортківському районі, а інша – вранці неподалік Збаража, а в Тернополі маршрутка зачепила пішохода на моноколесі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

У Чортківському районі в результаті автопригоди загинув водій автомобіля Volkswagen Transporter. Аварія трапилася близько першої години ночі в селі Мухавка.

За попередніми даними, кермувальник, виконуючи розворот заднім ходом, виїхав за межі проїжджої частини, злетів в десятиметрове урвище та перекинувся в струмок. Чоловік 1973 року народження загинув на місці автопригоди. Пасажирів у транспортному засобі не було.

У Збаразькому районі автопригода завершилася смертю водія вантажівки. Близько восьмої години ранку неподалік села Ліски Збаразького району водій автомобіля Renault Premium не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

Автомобіль перевозив дошки. За попередньою інформацією, у момент падіння кабіна відірвалася від шасі. П'ятдесятивосьмирічний чоловік загинув ще до приїзду "швидкої".

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання мусили деблокувати загиблого з автомобіля, повідомили в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Фото: facebook.com/MNSTERNOPIL

Окрім того, смертельна ДТП сталася у Тернополі. Там під колесами маршрутки загинув чоловік. Аварія сталася на проспекті Степана Бандера. Потерпілий їхав проїжджою частиною на моноколесі, коли його зачепив маршрутний автобус. Урятувати чоловіка не вдалося, він помер дорогою до лікарні. Причину автопригоди встановить слідство.

Ще одна ДТП на Тернопіллі сталася близько п'ятої ранку в селі Великий Ходачків Козівського району. Перекинувся автомобіль Volkswagen Polo – імовірно, водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і врізався в бетонну огорожу.

На щастя, обійшлося без смертельних жертв. Кермувальник травм не отримав, а його пасажира госпіталізували до лікарні.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).